Uitnodiging voor de ouderen binnen de gemeente Heerenveen

Gezamenlijke activiteiten en bouwstenen
Datum: vrijdag 26 april 14:00

Locatie: Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen

Uitnodiging voor de ouderen binnen de gemeente Heerenveen .

Op vrijdagmiddag 26 april a.s.  in het zalencentrum van Trinitas.

Aanvang 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur is er inloop kunt u eventueel al een kopje thee/koffie nemen.  het einde is ongeveer 16.00 uur.

Het adres is: Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Telefoon 0513-623463. @mail: trinitas@xs4all.nl

Spreker is dhr. Aart Kik

Thema  “Het Legers des Heils in Amsterdam”

Aart Kik bij het jet Legers de Heils en is daar werkbegeleider voor mensen die dagbesteding komen doen.      Deze mensen wonen bij het Leger des Heils. De meeste van hen zijn verslaafd.

Naast zijn werk bij het Leger des Heils is Aart buddy voor een aantal daklozen en verslaafden.

Hij vertelt over het leven van daklozen en verslaafden. Wat wordt er voor daklozen gedaan?

Aan de hand van een flink aantal foto's krijgt u een inkijkje in het leven van deze mensen, in Amsterdam.

U bent van hart welkom en we zien u graag op de 26ste april.

Toegang is gratis.

De koffie /thee a €1,50.