Opvoeden in geloof

Gezamenlijke activiteiten en bouwstenen
Datum: woensdag 30 januari 19:30

Locatie: Trinitas Coehorn van Scheltingaweg 1 Heerenveen

Opvoeden in geloof, geloofsopvoeding

Je zit op een mooie zomeravond met je zoon in het gras te kijken naar de vlammend rode lucht en hij zegt ineens: ‘Wauw pap, dat heeft God mooi gemaakt!’. Je hebt een verdrietig maar mooi gesprek met jouw puber na de begrafenis van oma. Of je fietst met je peuterdochter onder de dennen van Oranjewoud en zij zingt spontaan een kerstliedje: geloofsopvoeding kan zomaar in kleine momenten zitten. Kleine momenten van grote waarde.

Inhoud

Een leven met geloof begint meestal thuis. Opvoeders hebben de groot­ste invloed op de geloofsontwikkeling van kinderen. Hoe wil jij als ouder/opvoeder een bijdrage leveren? Hoe wil, en kan, jij jouw kind opvoeden in geloof? Tijdens deze bouwsteen ontvang je verdieping en handige tips. Ook is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. De eerste avond is specifiek voor ouders van kinderen tot en met 12 jaar. De tweede avond is gericht op ouders met jeugd in de leeftijd 12 tot en met 18 jaar. Voel je welkom om beide avonden of één van beiden te bezoeken.

Toetjesbuffet

Is het tussen 18-19 spitsuur in jullie gezin en moet je snel-snel eten? De avond begint met een toetjesbuffet! Even bijkomen. Laat dus een gaatje over     .

Opgave is niet verplicht, wel fijn.

Datum avond 1:        woensdag 14 november 2018                                                 (Gericht op kinderen t/m 12 jaar)

Datum avond 2:        woensdag 30 januari 2019                                                     (Gericht op jeugd van 12 t/m 18 jaar)

Tijd:           19:30 – 21:30 uur

Plaats:         Trinitas

Leiding:       de Jeugdraad van Trinitas & ds. Anne-Meta Kobes

Kosten:        €2,- per persoon voor catering en materiaal

Contact:       ds. Anne-Meta Kobes, email: amkobes@gmail.com

clip_image002.jpg

 

 

Alle datums


  • woensdag 14 november 19:30
  • woensdag 30 januari 19:30
 

Powered by iCagenda

Copyright © 2014 All Rights Reserved