Ontmoetingsmiddagen voor ouderen

Gezamenlijke activiteiten en bouwstenen
Datum: maandag 16 oktober 14:30

Locatie: Trinitas, zaal Triade

Al geruime tijd organiseert de “Werkgroep Ouderenpastoraat” ontmoetingsmiddagen voor  ouderen. Vieren en ontmoeten staan centraal. Naast het bieden van een aantrekkelijk programma, wordt er ook voldoende tijd ingeruimd voor ontmoeten.

Als oudere wordt je misschien wat minder mobiel, vallen leeftijdsgenoten weg, laat je gezondheid te wensen over en heb je juist  behoefte aan contact met andere mensen.

Maar ook als je nog niet zo de lasten van het ouder worden ervaart en alleen of samen met je partner een gezellige middag wilt bezoeken, is dit een goede gelegenheid.

Het zijn open middagen, voor iedereen toegankelijk en opgave van te voren is niet nodig. De tijdsduur is in principe van 14.30 tot 16.15 uur Is vervoer nodig? Even een belletje en het wordt geregeld.

Data:

Maandag 16 oktober 2017

 

Deze middag staat in het teken van nostalgie. Er worden nieuwsbeelden vertoond uit de periode 1950-1955. En om het nostalgische gevoel compleet te maken, zal de accordeonvereniging “de Nihona’s“ uit Nieuwehorne ons begeleiden met het zingen van oud-Hollandse liederen.

                  

De meditatie wordt verzorgd door ds.Pieterjan de Buck en hij zal ook de samenzang begeleiden.

 

Maandag 12 maart 2018

 

Hinne Wagenaar, gemeente – en pionierspredikant van “Nijkleaster” in Jorwert komt vertellen over de achtergrond en ontwikkelingen van “Nijkleaster”. Nijkleaster wil als een open klooster gastvrijheid bieden aan mensen van diverse  

                  

kerken en tradities. Dankzij de bevlogen inzet van veel vrijwilligers is dit een plek geworden waar mensen tot rust en bezinning kunnen komen.

                  

De meditatie wordt ook verzorgd door ds.Hinne Wagenaar en Rieki Kleinhesselink begeleidt de samenzang.

Tijd:        

14.30 – 16.15 uur, vooraf koffie of thee

Plaats:     

Zaal Triade in Trinitas

Contact:   

Tiny Bos  tel. 551927  e-mail: tiny.bos@xs4all.nl

               

Akke Miedema tel. 640409 e-mail: benakke1@ kpnplanet.nl

 

 

Alle datums


  • maandag 16 oktober 14:30
  • maandag 12 maart 14:31
 

Powered by iCagenda

Copyright © 2014 All Rights Reserved