Cursus "Luisteren naar Gods stem"

Gezamenlijke activiteiten en bouwstenen
Datum: donderdag 12 oktober 19:30

Locatie: Trinitas, C. van Scheltingaweg 1 Heerenveen

Ervaar je maar weinig van Gods aanwezigheid in je leven? Staat je gebedsleven al een poos op een laag pitje? Zou je willen groeien in je persoonlijke relatie met God en daardoor meer betekenen in je gezin, je omgeving en je kerk?

Wij hebben Het Evangelisch WerkVerband        uitgenodigd      om       een cursus te komen geven in Trinitas. Het Evangelisch Werkverband heeft als doel biddend te zoeken naar en te werken aan geestelijke vernieuwing binnen de protestantse kerken. Zij gelooft in de Bijbel als het Woord van

God en in de inwoning en werking van de Heilige Geest. Onze gemeente is al jaren bekend met het EWV, o.a. door de GemeenteGroeiGroepen (zie elders in dit bouwsteenboekje).

De korte cursus bestaat uit drie avonden.

Avond 1: Wandelen met God (over een persoonlijke relatie met God)

Beweging naar BOVEN: in liefde groeien naar God

Avond 2: Wacht op de Heer (over tijd nemen voor God, stil worden en      verwachting). Beweging naar BINNEN: in liefde groeien naar           elkaar

Avond 3: Rivieren van levend water (over de inwoning en vervulling met de           Heilige Geest). Beweging naar BUITEN: in liefde groeien naar de            wereld.

Voor meer informatie kunt u de folder downloaden: http://www.ewv.nl/ files/user/folder_cursus_Luisteren_naar_Gods_stem.pdf

Data:

donderdagavond 21 en 28 september en 12 oktober