Trouwen in de Sionskerk of Skoattertsjerke

Trouwen is ook zo’n bijzonder overgangsmoment in een mensenleven. De kerk biedt allerlei mogelijkheden om hier bij stil te staan. Liefde en verbondenheid zijn het immers waard om gevierd en om gezegend te worden.

Dat kan in een huwelijksdienst in één van onze kerken of op een andere locatie. Neem daarover vroegtijdig contact op met één van onze predikanten. De dienst wordt door jullie samen met hem of haar voorbereid. 

Verder gaat het in die voorbereidingsgesprekken over jullie leven, over jullie liefde en over de weg die je gegaan bent of wilt gaan in geloof. Je kunt ook zelf met voorstellen komen voor muziek of teksten

Niet alleen een huwelijk tussen man en vrouw, maar ook wanneer twee mannen of twee vrouwen elkaar trouw beloven dan kan en mag dat gevierd en gezegend worden in onze kerk.

Voor wie lid is van onze gemeente kost zo’n kerkelijk huwelijk niets. 

Wie geen lid van de Protestantse Gemeente Heerenveen is, betaalt huur voor het gebouw.

De huurprijs is op te vragen bij de koster van de Sionskerk, dhr. L. Baas, Telefoon privé : 0513-633216 e-mail: latabaas@xs4all.nl  en voor de Skoattertsjerke bij de beheerder van de kerk, via mail info@zaalverhuurheerenveen.nl  of telefoon 0513 623463

 

 

Copyright © 2014 All Rights Reserved