Logo jeugdraad.png

JEUGDWERKER

voor de doelgroepleeftijd 12 t/m 20 jaar

(16 uur per week)

Onze jeugdwerker is iemand die:

• gemakkelijk benaderbaar is en graag een relatie wil opbouwen met jongeren.
  • een actieve rol op zich neemt binnen de huidige jeugdclubs en nieuwe initiatieven ontplooit.
  • theologische kennis weet te koppelen aan de leefwereld van jongeren.
  • een duidelijke en inspirerende visie heeft op jeugdwerk.
  • de vrijwilligers in het jeugdwerk actief ondersteunt.
  • zich thuis voelt in een veelkleurige PKN-gemeente.

De PGHeerenveen heeft twee vierplekken: Trinitas en de Sionskerk. Uitvalsbasis voor jouw werkzaamheden is Trinitas.

Trinitas

Trinitas is een veelkleurige en grote vierplek in het hart van Heerenveen. Hier ontmoeten mensen elkaar die zich gedreven en gedragen voelen door de God van het leven. Trinitas heeft een bloeiend jeugdwerk. We vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren bij ons zichzelf kunnen zijn én zich kunnen ontwikkelen. Ons gebouw is iedere dag open en fungeert, met haar mooie jeugdruimte, grand café en uitnodigende bar, als ontmoetingsplaats voor huurders, kerkleden en buurtgenoten. Ontdek ons ook hier: https://youtu.be/VN2ohweVb2Q

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau. Onze sterke voorkeur gaat uit naar een jeugdwerker met een opleiding in het jeugd- of kerkenwerk.
  • Relevante werkervaring in het kerkelijk jeugdwerk, beroepsmatig of als vrijwilliger.
  • Flexibel om kunnen gaan met voorkomende situaties en tijd, waaronder de bereidheid om ook ’s avonds en in het weekend te werken.
  • Trinitas vindt veiligheid in het jeugdwerk van groot belang. Daarom is voor deze aanstelling als jeugdwerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk.

Wij bieden:

-      begeleiding door de jeugdraad.

-      Een aantrekkelijke werkplek, centraal in Heerenveen met gratis parkeergelegenheid.

-      Een contract van 16 uur per week.

-      Een contract voor de periode van 1 jaar, met zicht op verlenging.

Functie en start

Het gaat om een functie volgens de arbeidsvoorwaarden van de Protestantse Kerk in Nederland.  De gewenste startdatum is medio oktober 2019.

Informatie

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Gerrit Buijert via emailadres jeugdraadtrinitas@gmail.com. Voor een breder beeld van onze gemeente kun je kijken op www.protestantsegemeenteheerenveen.nl en de facebookpagina van Trinitas. Trinitas kun je bezoeken op adres: Coehoorn van Scheltingaweg 1, Heerenveen.

Reageren

Je kunt je motivatie met CV tot en met vrijdag 30 augustus 2019 per e-mail opsturen naar jeugdraadtrinitas@gmail.com , onder vermelding van ‘Vacature jeugdwerker’.