Vrijdag 8 maart organiseerde Zin in Zuid een historische muziekavond.

In een vrijwel volle Skoattertsjerke vertelde Jan A. Mulder, met lichtbeelden, over de geschiedenis van Oudeschoot en omringende dorpen.

Chris Kalsbeek musiceerde van zijn cd Friersk.

Organiseert...

op zaterdag 11 mei 2019 een hobbymarkt.

Dan doen we het 'Oars as Oars" en organiseren een hobbymarkt. Je kunt je nu al opgeven:

De tweede activiteit van Zin in Zuid: Dichter Bij Muziek.

Dichter bij Muziek. Wytze Brandsma en Krijn Dijkstra. Skoattertsjerke.

Diepzinnig. Muzikaal. Zondagmiddag 27 januari.

Gezellige groep mensen. Aandachtig publiek.

De eerste activiteit van Zin in Zuid was een succes….een prachtige muzikale avond met de Nortepé Singers uit Noordwolde.

De aanwezige gasten konden genieten van een gevarieerd programma voor jong en oud met hits van toen en nu en met een knipoog naar Kerst.

Nadien bleven de bezoekers nog even gezellig napraten. Kortom…een geslaagde avond, voor herhaling vatbaar!

Wat vooraf ging...…….

‘Missionair gemeentezijn is niet zozeer Christus brengen daar waar Hij niet is, maar het is veel meer samen met anderen ontdekken waar Hij te vinden is’.
Aldus het beleidsplan van onze eigen missionaire werkgroep in Heerenveen-Zuid (Oudeschoot), waarmee wij zo’n jaar of twaalf geleden van start gingen.
Er is sindsdien al veel in gang gezet. Verscheidene initiatieven die zijn genomen. Activiteiten die tot doel hadden om onze gemeente zichtbaar relevant te laten zijn voor de samenleving. Om een bescheiden bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van het dorp en ook daarbuiten.
Met twee prachtige kerkelijke gebouwen in Oudeschoot en met de vele goede relaties die de afgelopen jaren in de wijk zijn opgebouwd, zien wij kansen. Met name op het gebied van zingeving en een gezamenlijke bezinning op maatschappelijke thema’s die ons allemaal raken. Of je nou wel of geen lid bent van een kerk.
Zin in Zuid is een initiatief van de missionaire werkgroep Heerenveen-Zuid.

Recentste berichten