BLOG TRINITAS AKTIEF

(activiteiten in Trinitas)

Meezing-concert en meer..

De komende maand staan er in Trinitas diverse muzikale gebeurtenissen op stapel.
Op Goede Vrijdag (30 maart) zingt een projectkoor olv Pieterjan de Buck het passie-oratorium ‘Een gat in het dak’ van Michiel de Zeeuw en Mar van der Veer. Aanvang: 19.30 uur.

Een dag later, op Stille Zaterdag, brengt koor Perspectief olv John Verrijk delen uit de Messiah van Tore W. Aas ten gehore. Aanvang: 20.00 uur.

Graag nodig ik u voor beide avonden uit!

Speciale aandacht vraag ik graag ook voor het meezing-concert ‘Wij zingen de monsters weg’ dat op zondagmiddag 8 april, om 16 uur, in Trinitas zal klinken. Al aantal jaren is Antoine Oomen bezig om de ‘150 Psalmen vrij’ van Huub Oosterhuis op muziek te zetten. De laatste twintig composities van deze Psalmen worden gezongen door het Koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek olv Antoine Oomen. De vleugel wordt bespeeld door Roland Aalbers. Bij de meeste van deze Psalmen is ook een rol weggelegd voor gemeentezang.

De toegang is vrij, bij de uitgang is een collecte tbv de kosten.

Ik hoop u de komende tijd in Trinitas te mogen begroeten.

Met hartelijke groet, Pieterjan de Buck

Alle foto's van de boottocht staan in het FOTOALBUM

Boottocht  Wijkgemeente Trinitas op 15 juni 2017

Een strakke blauwe lucht. Vandaag is de boottocht van PKN Heerenveen wijk Trinitas en de buitendorpen.
Er zal gevaren worden met de rondvaartboot “De Waterpoort” uit Sneek, die afgemeerd ligt aan de kade van de Industriehaven Kanaal Noord in Heerenveen. Om 8.20 uur arriveren de eerste gasten. Zij worden hartelijk begroet door Margreet, Mieke, Ietsje, Jaap en Nelleke. Er stappen 144 passagiers aan boord. Sommigen zijn slecht ter been en worden ondersteund, zodat zij niet tussen wal en schip vallen. Voor wijk Trinitas zal Ds. Pieterjan de Buck inschepen en voor buitendorpen zijn dit Ds. Eize van der Sluis en pastor Koos Dijkshoorn.

Klik hier voor het hele verslag.

Recentste berichten